MANGOLDI KITSEJUUSTU SALAT VUTIMUNADEGA

Vaja läheb: Mangolti salat 200 gr. 1,4 kollast melonit kuubikuteks hakituna 12 vutimuna kõvaks keedetuna ja pooleks lõigatuna 1 tops kirsstomatit 100 gr. Pool sidrunit 100 gr. kitsejuustu 4 värsket rosmariini oksa 1 spl mett 4 spl päevalille õli VÜRTSIDE SALATIMAITSEAINESEGU VÜRTSIDE TSILLIHELBED VÜRTSIDE PRAETUD RÖSTSIBUL
Tee nii: Pane külma vee all pestud salatilehed kausi põhja, peale hakitud melonikuubitud, edasi lao kõik muud asjad kihiti (eelnevalt poolita ) , viiluta kitsejuust ja pruunista see kuumal pannil kahelt poolt maitsestades seda tsillihelvestega. Aseta kitsejuustu viilud salati peale. Salatikastmeks sega väikeses kausis 4 spl päevalille õli, 1 spl mett ja sorts kuuma keedetud vett koos salatimaitseaineseguga. Kalla segatud kaste salatile peale ja kaunista nelja rosmariini oksaga. Head isu!

Leave Your Comment