Retseptid Kana- köögiviljapirukas rukkijahu põhjal

aprill 30, 2016by admin0
Piruka põhi: 175 g võid 2 muna 2 tl Vahemerehõngulist maitsesoola (Vürtsid) 3 dl rukkijahu 2 tl nisujahu (soovikorral) 1 tl küpsetuspulbrit Täidis: 400 g kanafileed või kanakintsuliha 400 g külmutatud porgandi brokkoli-lillkapsa segu 200 g hapukoort 100 g kohvikoort 2 muna tilli 1tl Hõrku maitseainet kanale (Vürtsid) soola Valmistamine: Pane külmutatud köögiviljad sulama. Tükelda kana väikesteks tükkideks ja prae panni , maitsesta hõrgumaitseainega lisa juurde köögiviljad ja sega läbi. Piruka põhjaks vahusta või vahemerehõngulise maitsesoolaga vahule. Lisa ükshaaval juurde munad. Sega kokku jahud ja küpsetuspulbervõi- muna vahu hulka. Suru saadud segu küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja ja äärtele. Vala kana köögivilja segu piruka põhjale. Klopi kokku hapukoor, kohvikoor ja munad lisa juurde tilli ja soola. Vala saadud segu pirukale. Küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit.

admin

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Let’s design together

One of the reasons we became interior designers in the first place was because we love collecting and then putting it all together. But when you’re designing your own house, the hardest thing is to finish it, as you’re always adding your next favourite thing, and finally there’s no space left.
Social

Copyright by BOLD THEMES. All rights reserved.