Kana- köögiviljapirukas rukkijahu põhjal

Piruka põhi: 175 g võid 2 muna 2 tl Vahemerehõngulist maitsesoola (Vürtsid) 3 dl rukkijahu 2 tl nisujahu (soovikorral) 1 tl küpsetuspulbrit Täidis: 400 g kanafileed või kanakintsuliha 400 g külmutatud porgandi brokkoli-lillkapsa segu 200 g hapukoort 100 g kohvikoort 2 muna tilli 1tl Hõrku maitseainet kanale (Vürtsid) soola Valmistamine: Pane külmutatud köögiviljad sulama. Tükelda kana väikesteks tükkideks ja prae panni , maitsesta hõrgumaitseainega lisa juurde köögiviljad ja sega läbi. Piruka põhjaks vahusta või vahemerehõngulise maitsesoolaga vahule. Lisa ükshaaval juurde munad. Sega kokku jahud ja küpsetuspulbervõi- muna vahu hulka. Suru saadud segu küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja ja äärtele. Vala kana köögivilja segu piruka põhjale. Klopi kokku hapukoor, kohvikoor ja munad lisa juurde tilli ja soola. Vala saadud segu pirukale. Küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit.

Leave Your Comment