Seakeel tarrendis

Koostisained: 2 seakeelt vett, soola. paar tera mustapipart, mõned loorberi lehed 12 g želatiini Valmistamine: Pane seakeel koos maitseainetega potti. Lisa juurde külm vesi. Keeda umbes kaks tundi, kui keetmise ajal tekib peale vaht siis riisu vaht ära. Ära väga ägeda tulega keeda siis läheb puljong häguseks. Kui keeled on valmis siis tõsta need kaussi, lase külm vesi peale ja koori keelelt nahk ära. Kurna puljong läbi sõela teise potti. Pane želatiin vähese veega paisuma. Tükelda keel väikesteks kuubikuteks ja pane väiksematesse vormidesse või tassidesse.Põhja peale võid panna kaunistusi, mis sulle meeldib. Pane puljong pliidile ja kuumuta lisa juurde želatiin kuumuta seni kuni želatiin on lahustunud. Ära keema lase! Tõsta puljong vormidesse ja lase tarretuda. Serveeri roheliste konservhernestega ja hapukoore-mädarõika kastmega.

Leave Your Comment