Retseptid Seakeel tarrendis

aprill 30, 2016by admin0
Koostisained: 2 seakeelt vett, soola. paar tera mustapipart, mõned loorberi lehed 12 g želatiini Valmistamine: Pane seakeel koos maitseainetega potti. Lisa juurde külm vesi. Keeda umbes kaks tundi, kui keetmise ajal tekib peale vaht siis riisu vaht ära. Ära väga ägeda tulega keeda siis läheb puljong häguseks. Kui keeled on valmis siis tõsta need kaussi, lase külm vesi peale ja koori keelelt nahk ära. Kurna puljong läbi sõela teise potti. Pane želatiin vähese veega paisuma. Tükelda keel väikesteks kuubikuteks ja pane väiksematesse vormidesse või tassidesse.Põhja peale võid panna kaunistusi, mis sulle meeldib. Pane puljong pliidile ja kuumuta lisa juurde želatiin kuumuta seni kuni želatiin on lahustunud. Ära keema lase! Tõsta puljong vormidesse ja lase tarretuda. Serveeri roheliste konservhernestega ja hapukoore-mädarõika kastmega.

admin

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Let’s design together

One of the reasons we became interior designers in the first place was because we love collecting and then putting it all together. But when you’re designing your own house, the hardest thing is to finish it, as you’re always adding your next favourite thing, and finally there’s no space left.
Social

Copyright by BOLD THEMES. All rights reserved.