Tuline risotto koos vürtsikate taco tšipsidega

Koostisained: 2dl riisi 6dl vett 1 suur porgand 1 suur sibul veerand suvikõrvitsat 1-2tl Tulist maitsesoola (VÜRTSID) õli 4 tortillat õli Taco maitseainet (VÜRTSID) Riisi valmistamine: Koori porgand, sibul ja suvikõrvits ning tükelda väikesteks kuubikuteks. Pane potti õli, lisa tükeldatud juurviljad, maitsesool ning paseeri. Lisa juurde riis ning kuumuta mõned minutid. Pane 2dl vett ning kui see on peaaegu ära keenud lisa järgmised 2 dl vett. Korda, kuni vesi on otsas. Soovikorral tükelda juurde lehtpeterselli. Taco tšipside valmistamine: Pane pannile pisut õli ning aja kuumaks. Prae tacosid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Raputa peale taco maitseainet. Tõsta tacod pannilt ning lõika meelepärasteks tükkideks. Suvel saab valmistada grillil.

Leave Your Comment