Puhtad maitseained

Showing 37–41 of 41 results

View All
  • Tšilli helbed

    Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.

  • Tüümian 20g

    Sisaldab palju eeterlikke õlisid. Kasutatakse suppides, hautistes, puljongites, kastmetes, muna- ja aedviljatoitudes. Eriti hästi sobib tomatipüreedesse ning küpsetatud ja grillitud liha ja kala maitsestamiseks, samuti itaaliapärastesse
    vormidesse, kastmetesse, pastaroogadesse. Taime- ja kartulitoidud saavad peene aroomi, kui neile lisada noaotsatäis tüümiani.

  • Vürtsköömned

    Vürtsköömned on põhiliseks maitseaineks India, Araabia ja Mehhiko köögis. Kasutatakse lamba-, sea-, broileri-, kala-, vähiliste- ja erinevate taimetoitude maitsestamiseks.

  • Vürtsköömned

    Vürtsköömned on põhiliseks maitseaineks India, Araabia ja Mehhiko köögis. Kasutatakse lamba-, sea-, broileri-, kala-, vähiliste- ja erinevate taimetoitude maitsestamiseks.

  • Vürtsköömned jahvatatud 45g

    Vürtsköömned on põhiliseks maitseaineks India, Araabia ja
    Mehhiko köögis. Kasutatakse lamba-, sea-, broileri-, kala-, vähiliste- ja
    erinevate taimetoitude maitsestamiseks.